Aanmelden ZZON Venray

STAP 1 = aanmelden voor paneeldelen
Vul onderstaande gegevens in om te investeren in paneeldelen!

 

Of download HIER het aanmeldformulier als u zich per post wilt aanmelden. Het formulier kan worden toegestuurd naar:

ZZON Cooperatie Gouden Leeuw U.A.

Spaarpot 20
5667 KX, Geldrop

Haal de ZZON in huis en meld u aan!

Aanhef(*)
Ongeldige invulling

Voornaam
Vult u hier alstublieft uw voornaam in?

Achternaam(*)
Vult u hier alstublieft uw achternaam in?

Straat(*)
Vult u hier alstublieft uw voornaam in?

Huisnummer(*)
Vult u hier alstublieft uw huisnummer in?

Postcode(*)
Vult u hier alstublieft uw postcode in?

Woonplaats(*)
Vult u hier alstublieft uw woonplaats in?

Telefoonnummer
Vult u hier alstublieft uw telefoonnummer in?

E-mailadres(*)
Vult u hier alstublieft een geldig e-mailadres in?

aantal panelen(*)
Invalid Input

Bankrekeningnummer (IBAN)(*)
Invalid Input

ik ga akkoord met de eenmalige automatische incasso van mijn investering in de paneeldelen(*)
Invalid Input

ik machtig hierbij Huismerk Energie om een Coöperatiebijdrage te incasseren, welke aan de Coöperatie wordt afgedragen, door Huismerk Energie.
Invalid Input

Vragen of een leuke quote?
Please let us know your message.

Velden met een (*) hebben wij nodig voor onze administratie om u zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden en zijn derhalve verplicht.

Spelregels

  • U kunt deelnemen als u woont in één van de volgende postcodes: 5801, 5802, 5803, 5804, 5807 en 5809.
  • U kunt investeren in maximaal 20 panelen.
  • ZZON Coöperatie Gouden Leeuw werkt samen met Huismerk Energie. U heeft de keuze om naar Huismerk Energie over te stappen. Als u besluit over te stappen, gaat u stroom én gas afnemen bij deze energieleverancier. U ontvangt dan jaarlijks €40,- bovenop het rendement dat u opbouwt bij de coöperatie. Het gecombineerde rendement is naar verwachting 7% bij een investering in 10 paneeldelen
  • U kunt er ook voor kiezen om te investeren in ZZON paneeldelen zonder over te stappen naar Huismerk Energie. In dat geval ontvangt u niet de bijdrage van €40,- per jaar en zal uw rendement lager zijn, naar verwachting 3% bij een investering in 10 paneeldelen. Daarnaast dient u zelf het energiebelastingvoordeel te innen bij uw eigen energieleverancier. Niet alle leveranciers werken hieraan mee.
  • Let op: als u overstapt, profiteert u pas van de (financiële) voordelen van het initiatief zodra u bent overgestapt op Huismerk Energie. Dat heeft te maken met de voordeelregeling van de overheid, die pas in werking treedt zodra u de zonne-stroom afneemt. Indien dat pas later plaatsvindt, bijvoorbeeld vanwege een lopend contract bij uw oude energieleverancier, dan houden wij die datum aan voor de verrekening.
  • Als u zich inschrijft, dan wordt u lid van ZZON Coöperatie Gouden Leeuw. Ook geeft u dan toestemming voor automatische incasso.
  • GO: het project vindt definitief doorgang als er vóór 1 augustus minimaal 80% van de paneeldelen zijn verkocht aan leden. Het investeringsbedrag wordt pas van uw bankrekening afgeschreven als het project doorgang vindt.
  • NO GO: als het project geen doorgang vindt, wordt de installatie overgenomen door Ahold/Albert Heijn. Voor leden die zijn overstapt naar Huismerk Energie, wordt het ZZON contract omgezet naar een vergelijkbaar 3 Jaar Zeker contract met dezelfde tarieven.
  • Voor meer informatie, bekijk het informatiememorandum.