INFORMATIE-BIJEENKOMST ZZON VENRAY 29 SEPTEMBER 2016

Op donderdag 29 september organiseren we weer een informatiebijeenkomst voor Venraynaren die geïnteresseerd zijn in panelen op de Albert Heijn. U bent van harte welkom!

De bijeenkomst vindt plaats in de Albert Heijn (Gouden Leeuw 8) van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Graag tot volgende week!

INFORMATIEAVONDEN OP WOENSDAG 7 SEPTEMBER EN DONDERDAG 29 SEPTEMBER

De zon schijnt weer lekker in Venray dezer dagen! Daar kunt u ook van profiteren. Door lekker buiten te zitten, maar ook door te investeren in paneeldelen op de Albert Heijn Venray.
Op woensdag 7 september houden we opnieuw een informatieavond voor geïnteresseerden.
 
De daarop volgende zal plaatsvinden op donderdag 29 september.
 
Bijde avonden zullen plaatsvinden in de Albert Heijn, Gouden Leeuw 8, van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Wilt u ook komen? Laat het ons weten via info[at]zzon.nl
 
Graag tot dan!

Geslaagde avond in Venray

Het was weer een geslaagde avond afgelopen dinsdag, met veel interesse voor deelname aan het project! Inmiddels is 37% van de zonne-installatie op het dak van Albert Heijn Venray verkocht.

Binnenkort zal er een nieuwe informatieavond volgen. Houd de berichten via website, Facebook of de AH bonusmails in de gaten voor de datum!

INFORMATIE-BIJEENKOMST ZZON VENRAY

Op dinsdag 19 juli organiseren we weer een informatiebijeenkomst voor Venraynaren die geïnteresseerd zijn in panelen op de Albert Heijn. Hier zullen we uitgebreid ingaan op het postcoderoosproject, de voordelen en de spelregels. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Albert Heijn (Gouden Leeuw 8) van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wilt u er ook bij zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u mensen in Venray die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen van andermans dak? Zij zijn uiteraard ook van harte welkom!

Graag tot volgende week!

Nieuwe leden na startbijeenkomst!

Gisteren is in De Witte Hoeve in Venray de startbijeenkomst van de ZZON Coöperatie Gouden Leeuw georganiseerd. Naast het ZZON team heeft daar ook Laurens Maaijwee van Ahold zijn passie voor het project uitgesproken. Vervolgens lichtte coöperatielid Jacques Lemmen vol enthousiasme toe waarom hij lid is geworden en heeft geïnvesteerd in maar liefst 30 panelen.

Dit enthousiasme werd gedeeld door de bezoekers van de avond, want een aantal heeft zich meteen ingeschreven voor paneeldelen op de Albert Heijn!

HIER vindt u de presentatie van de avond. Een tweede bijeenkomst zal spoedig volgen. Houd de website en Facebookpagina in de gaten!