•  

ZZON Project: Venray Gouden Leeuw

Haal de zon in huis van andermans dak! Investeer nu in de zonnepanelen op de Albert Heijn Venray!

Op de nieuwe Albert Heijn in Venray liggen 810 panelen waar u als Venraynaar in kunt investeren. Dit postcoderoosproject maakt het mogelijk om samen met uw buurtgenoten te investeren in lokale en duuurzame zonnestroom met een gunstig rendement!

Slim investeren

 • Investeren in duurzame en lokale energie
 • Voor iedereen – huurders, appartementeigenaren, geen zorgen over dakligging en schaduw
 • Investeer in 1 tot 20 paneeldelen
 • Lage investering van €100,- per paneeldeel
 • Gunstig rendement van 3% op uw investering
 • Zeer gunstig rendement van 7% als u tevens naar Huismerk Energie overstapt* (volledig duurzame energie)
 • Door over te stappen kan ook uw energierekening voordeliger worden. Kijk hier voor het voordelige ZZON contract en een vergelijking

*Als voorbeeld bij 10 panelen

Overstappen?

Als u overstapt naar Huismerk Energie, dan wordt ook uw overige energie duurzaam opgewekt. Huismerk Energie levert namelijk 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas uit Nederland. Huismerk Energie heeft voordelige ZZON aanbiedingen opgesteld, speciaal voor dit project: www.huismerkenergie.nl/zzon

Postcoderoos

Dit project wordt mogelijk gemaakt door een energiebelastingvoordeel van de overheid (Verlaagd Tarief Regeling). Hierdoor kunnen de postcodes deelnemen binnen de postcoderoos van de Albert Heijn Venray: 5801, 5802, 5803, 5804, 5807 en 5809.

Zie voor overige spelregels de toelichting onderaan de pagina.

Aanmelden en meer informatie

Bent u enthousiast en wilt u ook investeren? Schrijf u dan hieronder in! U wordt automatisch doorverwezen naar de Huismerk Energie website, mocht u ook willen overstappen.

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie, klik dan hier.

Haal de ZZON in huis en meld u aan!

Aanhef(*)
Ongeldige invulling

Voornaam
Vult u hier alstublieft uw voornaam in?

Achternaam(*)
Vult u hier alstublieft uw achternaam in?

Straat(*)
Vult u hier alstublieft uw voornaam in?

Huisnummer(*)
Vult u hier alstublieft uw huisnummer in?

Postcode(*)
Vult u hier alstublieft uw postcode in?

Woonplaats(*)
Vult u hier alstublieft uw woonplaats in?

Telefoonnummer
Vult u hier alstublieft uw telefoonnummer in?

E-mailadres(*)
Vult u hier alstublieft een geldig e-mailadres in?

aantal panelen(*)
Invalid Input

Bankrekeningnummer (IBAN)(*)
Invalid Input

ik ga akkoord met de eenmalige automatische incasso van mijn investering in de paneeldelen(*)
Invalid Input

ik machtig hierbij Huismerk Energie om een Coöperatiebijdrage te incasseren, welke aan de Coöperatie wordt afgedragen, door Huismerk Energie.
Invalid Input

Vragen of een leuke quote?
Please let us know your message.

Velden met een (*) hebben wij nodig voor onze administratie om u zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden en zijn derhalve verplicht.

Spelregels

 • U kunt deelnemen als u woont in één van de volgende postcodes: 5801, 5802, 5803, 5804, 5807 en 5809.
 • U kunt investeren in maximaal 20 panelen.
 • ZZON Coöperatie Gouden Leeuw werkt samen met Huismerk Energie. U heeft de keuze om naar Huismerk Energie over te stappen. Als u besluit over te stappen, gaat u stroom én gas afnemen bij deze energieleverancier. U ontvangt dan jaarlijks €40,- bovenop het rendement dat u opbouwt bij de coöperatie. Het gecombineerde rendement is naar verwachting 7% bij een investering in 10 paneeldelen
 • U kunt er ook voor kiezen om te investeren in ZZON paneeldelen zonder over te stappen naar Huismerk Energie. In dat geval ontvangt u niet de bijdrage van €40,- per jaar en zal uw rendement lager zijn, naar verwachting 3% bij een investering in 10 paneeldelen. Daarnaast dient u zelf het energiebelastingvoordeel te innen bij uw eigen energieleverancier. Niet alle leveranciers werken hieraan mee.
 • Let op: als u overstapt, profiteert u pas van de (financiële) voordelen van het initiatief zodra u bent overgestapt op Huismerk Energie. Dat heeft te maken met de voordeelregeling van de overheid, die pas in werking treedt zodra u de zonne-stroom afneemt. Indien dat pas later plaatsvindt, bijvoorbeeld vanwege een lopend contract bij uw oude energieleverancier, dan houden wij die datum aan voor de verrekening.
 • Als u zich inschrijft, dan wordt u lid van ZZON Coöperatie Gouden Leeuw. Ook geeft u dan toestemming voor automatische incasso.
 • GO: het project vindt definitief doorgang als er vóór 1 augustus minimaal 80% van de paneeldelen zijn verkocht aan leden. Het investeringsbedrag wordt pas van uw bankrekening afgeschreven als het project doorgang vindt.
 • NO GO: als het project geen doorgang vindt, wordt de installatie overgenomen door Ahold/Albert Heijn. Voor leden die zijn overstapt naar Huismerk Energie, wordt het ZZON contract omgezet naar een vergelijkbaar 3 Jaar Zeker contract met dezelfde tarieven.
 • Voor meer informatie, bekijk het informatiememorandum.