Wie zijn wij?

ZZON is in 2014 opgericht dankzij de samenwerking van sterke ondernemers die de krachten hebben gebundeld. Beide hebben jarenlange ervaring in hun eigen vakgebied en kunnen zo elkaar versterken en aanvullen. Dit leidt tot ontzorging van zowel de deelnemende buurtbewoners als de partijen die hun dak beschikbaar stellen.

  • Eigenenergie.net is leverancier van de zonnepanelentechnologie en zorgt ervoor dat bedrijven en particulieren minder afhankelijk zijn van energiebedrijven en fluctuerende prijzen.
  • Virida is de bedenker en manager van het ZZON-concept. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve en creatieve oplossingen voor de energiesector. Het koppelen van de juiste partners zorgt voor een groter en groener resultaat voor alle partijen.

Wij werken samen met:

  • Huismerk Energie, een energieleverancier die lokaal en duurzaam is gericht. Wanneer u overstapt naar Huismerk Energie, wordt de zonne-energie van andermans dak naar uw voordeur gebracht, en profiteert u van een hogere rente dan wanneer u niet overstapt.
  • Albert Heijn/Ahold maakt dit project mogelijk door het dak van de nieuwe locatie beschikbaar te stellen voor 810 panelen en het systeem na 15 jaar zelf over te nemen. Albert Heijn voorziet in een lening om tegen lage bedragen al in paneeldelen te kunnen investeren